Vaccinatie Medewerker – Project Corona

  • Locatie: Rotterdam en omgeving
  • Uren per week: 24 - 40
  • Duur: 15-02-2021 tot 30-09-2021
  • Optie tot verlenging: Ja, 4 x 3 maanden

Opdrachtomschrijving

Wil jij de GGD helpen in deze coronacrisis? Ben jij bevoegd en/of bekwaam om te vaccineren en wil je dit op grote schaal doen? Dan zijn we op zoek naar jou! Buiten het vaccineren ben je ook verantwoordelijk voor het optrekken van het vaccin, het opgeruimd en schoonhouden van de vaccinatieplek en werk je dagelijks samen met de locatiemanager, coördinator vaccinatieproces en diverse andere vaccinatie medewerkers.

Je gaat als ‘vaccinatie medewerker Covid-19’ voor de GGD mensen op grote schaal vaccineren met het Covid-vaccin. Elke nieuwe medewerker krijgt duidelijke instructies, scholing en een E-learning.

Jouw profiel
We zoeken vaccinatie medewerkers die goed functioneren in een hectische omgeving. Situaties kunnen onvoorspelbaar zijn, dus stressbestendigheid is een belangrijke competentie. Je krijgt te maken met veel verschillende mensen, waarbij sommige angstig kunnen zijn voor de vaccinatie. Je bent empathisch en communicatief vaardig; je weet daarom mensen op hun gemak te stellen. Vanzelfsprekend werk je nauwkeurig, zeker in de rol van optrekker ga je accuraat te werk.

Werktijden en locaties
In februari verwachten wij verschillende vaccinatielocaties in Rotterdam te openen. De openingstijden van deze locaties volgt. Hoogstwaarschijnlijk zal voor sommige locaties 1 shift worden aangehouden.

Voor de start van de werkzaamheden zal er een opleiding en ‘training on the job’ plaatsvinden.

  • De locatie van de opleiding is: Looiershof te Rotterdam.
  • De ‘training on the job’ zal plaatsvinden op locatie: Rotterdam The Hague Airport.

Nadat je de opleiding en training op de job succesvol hebt doorlopen, zal je worden ingepland op de vaccinatielocaties.

Er zijn twee shifts op één dag: van 07:00 tot 14:00 en van 13:00 tot 20:000. Een dienst duurt 7 uur en je krijt de gehele dienst uitbetaald. Dit in verband met de verplichte pauzes.

De verwachting is dat vanaf medio februari meerdere vaccinatielocaties open zullen gaan. Mogelijk zal er dan ook een wijziging in de shifts zijn (1 shift i.p.v. 2). De werkuren per dag kunnen, afhankelijk van de locatie, variëren maar zullen over het algemeen tussen 7 en 9 uur p/d zijn.

Reageren

Reageren kan tot: 31 maart, 2021

Functie eisen

  • Je volgt op dit moment een relevante medische studie, bijvoorbeeld Geneeskunde, Verpleegkunde (hbo of mbo), Doktersassistente, Diergeneeskunde of Paravetinair
  • Ervaring met intramusculair injecteren (bijvoorbeeld tijdens studie)
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, waarvan één in het weekend
Reageren

Functie wensen

  • Geen