Onze dienstverlening

Samen voor u

Wij werken nauw samen met eindklanten en partners om u professionele dienstverlening te kunnen bieden. Onze focus ligt voornamelijk bij het detacheren van freelancers, maar wij zijn ook gespecialiseerd in tijdelijke contractuur.

Samen voor Professionals
Waarom Bright Professionals

Waarom Bright Professionals?

Wij onderscheiden ons van de massa door, met oog voor de professional, competenties en ervaring te matchen met een opdracht. Ons specialisme is toegespitst op alle facetten van de IT. Van beginnend Developer tot ervaren Projectmanager. Wij zorgen er voor dat u op de juiste opdracht wordt geplaatst.

Bright Professionals houdt zich enerzijds bezig met langlopende IT trajecten en anderzijds met spoedaanvragen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en is het mogelijk om u als professionals snel op een opdracht te krijgen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Veel van onze klanten hebben gecompliceerde vraag- stukken, waarbij wij uw expertise goed kunnen gebruiken.

Voor onze professionals hebben wij een uitgebreid portefeuille aan opdrachten vanuit onze directe opdrachtgevers. Uiteraard is dit slechts een summiere schets van wat Bright Professionals daadwerkelijk kan betekenen voor u als professional.

Wij zijn momenteel zeer hard aan het groeien en verwelkomen u gaarne in ons toenemende netwerk.