Onze diensten

Eerlijkheid, Transparantie en Ambitie

Het specialisme van Bright Professionals ligt in het samenbrengen van opdrachtgevers en deskundigheid in de vorm van consultants. Bright Professionals heeft zich binnen dit vakgebied gepositioneerd als een persoonlijke bemiddelaar die luistert naar de wensen en behoeften van haar cliënten.

Bright Professionals haar dienstverlening sluit aan op alle vakgebieden binnen de IT, van Support Medewerker tot Programmamanager. Dagelijks zijn wij actief bezig om ons portfolio uit te breiden, zowel met specialisten als opdrachtgevers.

Wij werken expliciet samen met IT professionals die wij vanuit ons netwerk benaderen of die, na contact opgenomen te hebben met ons, op basis van ervaring en referenties zijn opgenomen in onze database.

Dit doen wij bewust omdat wij het belangrijk vinden om kwaliteit te leveren aan onze klanten. Dit kunnen wij alleen garanderen door nauwkeurig de specialisten te selecteren waarmee wij een samenwerking aan gaan. Zo kunnen wij de kwaliteit van de specialisten in onze database waarborgen.

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen met opdrachtgevers en laten graag zien wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie.

Kwaliteit

Wij streven er naar kwalitatief de beste professionals aan te kunnen bieden. Om dit te kunnen verwezenlijken zijn wij nauw betrokken bij het screeningsproces en de verschillende stappen in het aanbiedingsproces. Voor elke organisatie stellen wij een accountmanager aan die luistert naar de problemen waar de organisatie tegenaan loopt. Wij zorgen dat de juiste kennis en kunde in huis wordt gehaald.

Onderscheidend

Wij werken niet enkel vanuit het opzicht van de specialist of van de opdrachtgever. Wij voegen beiden aaneen, meedenkend met alle betrokken partijen. Zo stemmen wij competenties en behoeften op elkaar af en creëren wij een goede match. Hiernaast zijn er specialisten binnen Bright Professionals aanwezig die kunnen meedenken over de invulling van complexe ICT trajecten.